i know that this is not goodbye...

i know that this is not goodbye...

sâmbătă, 10 iulie 2010

The hidden death...



Tommaso Ausili este castigatorul Sony World Photography Awards 2010, cu un album intitulat The Hidden Death. N-am sa comentez in niciun fel nimic din toata ideea asta, am sa va supun atentiei doar 3 lucruri: un articol de revista, o declaratie a autorului albumului mai sus mentionat si un link cu pozele din acest album (luati acest link cu "copy-paste", nu il puteti deschide direct). Enjoy your life!

"... ofera-i unui animal putina atentie si te va rasplati cu incredere si dragoste neconditionata pentru totdeauna. ofera-i unui om tot si, dupa o perioada de timp, mai scurta sau mai lunga, te va uri neconditionat. poate cu exceptia dragostei mamei pt copilul ei. pentru majoritatea animalelor, pamantul a devenit iadul, in care noi, oamenii, le macelarim... anual ucidem peste 10 miliarde de animale... dupa cel de-al 2-lea razboi mondial, lumea intreaga a condamnat poporul german, pentru ca a stiut de existenta lagarelor de exterminare naziste si le-a tolerat. pana in ziua de astazi, copiii nemtilor poarta inca asupra lor acest stigmat cumplit, lasat mostenire de bunicii lor. cred cu convingere ca va veni in curand o zi in care nu o sa ne putem privi copiii in ochi... le va fi rusine de noi, vor fi oripilati si scarbiti. in cel mai bun caz, ne vor privi cu compasiunea fiintei superioare ce vede niste dobitoci care n-au priceput nimic din viata lor si din respectul pentru ei si pentru universul in care au trait. si se vor bucura ca vom fi disparut!"
HARRIS WALLMEN
Chief Executive "Photo Magazine"

"vreau sa va aduc iadul in farfurii! vreau sa vi-l pun pe masa! cand veti deschide dulapul de haine, as vrea sa vedeti o camera de tortura, iar cand va incaltati as vrea sa vi se sfasie sufletul de durere! cuvintele astea nu sunt in niciun caz pentru cei care vor sa doarma linistiti mai departe, pentru prosti sau pentru inconstienti! sunt pentru cei care vor sa priveasca adevarul in fata! mai departe, sunteti pe cont propriu..."
TOMMASO AUSILI - Photographer

http://www.worldpressphoto.org/index.php?option=com_photogallery&task=view&id=1747&Itemid=257&type=&selectedIndex=0&bandwidth=high

Un comentariu: